[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Магия Киева.Магический форум. » Раздел помощи » Вопросы по магии, для новичков и не только » поможіть з проведіннями (пророцтвами)
поможіть з проведіннями (пророцтвами)
lubiteluaДата: Воскресенье, 30.05.2010, 02:38 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
По перше я перечитавши ваш форум зрозумів що серед вас е багато мрійників і шарлатанів, дуже багато топікі взагалі смішні до абсурду, але не обіжайтесь на мій борзий вступ, я просто не вірю в магію
В мене таке питання, я дуже часто маю видіння які передбачають майбутнє або бачу минула, взагалі така річ як час під час моїх припадків відсутня, алея ніколи не можу передбачити якусь потрібну мені подію, зате можу дати передбачення як на близьке майбутне (напротязі 2-4 годин збудиться) так і на далеке, як для якоїсь людини так і в глобальному маштабі. Так вот питання ЯК МЕНІ ЦЬОГО ПОЗБУТИСЯ.
якщо серед вас є дійсно особа що розуміе сутність часу (тобто релятивійську механіку також а ні тільки ваші фантазії і фантазії інших філософів), будову матерії, перетворення матерії в енергію і дію енергії на матерію, крім того має конкретно сформульоване для себе поняття Бога, поняття ідеальної енергії. яка існує за межами всесвіту і з якої все почалось і якою все скінчилось (так бо часу за межами всесвіту не існує) будьласка звяжітся зі ною по емайлу Lubitelua@mail.ru

П.С. дуже прошу в модеаторів не видаляти топік, мені чесно потрібна допомога

 
Магия Киева.Магический форум. » Раздел помощи » Вопросы по магии, для новичков и не только » поможіть з проведіннями (пророцтвами)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: